Kirjoitan tätä keskustan puistossa - ja läppärin ruutu on niin pimeä auringonpaisteessa, että tyydyn lisäämään eilen tikulle kotona kirjoittamani tekstin:

 

Ensimmäinen viikonloppu Wienissä

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lauantai-aamu oli aikainen: klo 5.30 punkt poikani tyttöystävänsä kera olivat kotiovelta noutamassa matkaanlähtijää. Helsinki-Vantaalla oli pitkät jonot check in'issä joten oli oikea neuvo olla paikalla 2 tuntia ennen koneen lähtöä.

 

Jan-Peter ilmestyi myös mukaan jonotukseen, ja rattoisa rupattelu saatteli tiskille saakka. Matkalaukku hihnalle, ja heipateltiin Jussi & Niina lähtemään takaisin kotiin. Ehdimme vielä sopivasti lähtökahville sekä pikaiset tuliaisetkin isännillemme löytyivät lentokentältä.

 

Matka oli ihan miellyttävä meille kahdelle VÄSYNEELLE matkaanlähtijälle - molemmat olimme paahtaneet pitkää päivää pari viikkoa päästäksemme lähtemään huolia vailla. Ja perillä vastaanottajamme oli hukannut autonsa. Lentokentän parkkihalli on aivan liian suuri : )

 

No, odotus ei ollut liiiiian pitkä, ja pääsimme asunnollemme Trambauerstrasselle onnellisesti reilussa tunnissa. Kuitattuamme avaimet ja saatuamme pikaesittelyn asunnon varusteluista pääsimme kotiutumaan.

Ja lupauksemme mukaan: NUKKUMAAN. Ja nukuimmekin hartaasti. Molemmat.

 

Iltapäivällä teimme pikavisiitin läheiseen ruokakauppaan ja tankkasimme varastoa sen verran, että taas voisimme keskittyä NUKKUMAAN.

 

Sunnuntai olikin huomattavasti virkeämpi päivä, hyvin nukutun (minä 13 tuntia) yön jälkeen.

 

Nähtiin puistoaukiolla Palmusunnuntain messuun kokoontunut väki pajunkissa-kukkakimput sylissään, löydettiin hieno aamiaispaikka ja ihmeteltiin sunnuntai-aamun hiljaisuutta. Pari pidempääkin kävelylenkkiä keväisen kauniissa kaupungissa, metroasema katsastettu aamuista töihinlähtöä varten.

 

Tähän saakka kaikki tuntunut oikein lupaavalta, odotan innolla huomista kaupunkiin tutustumista. On harmi kun asunnossamme ei ole nettiyhteyttä - olisitte jo saaneet kuvia katseltavaksenne! Mutta ehkä se jotenkin töissäollessa onnistuu, ja näette enemmän kuin tuhat sanaa / kuv492613.jpga.

 

Toivottavasti Suomeen ei tullut takatalvi? Hyvää Pääsiäisen alusviikkoa kaikille!

 

Kuvassa kotiovemme Trambauerstrasse 3:ssa - kaunis vanha talo.