Tänään Wien näzttää harmaalta, ja huomiseksi on luvattu sadepäivä - harmi, sillä suunnittelemme eläintarhaan tutustumista tzöharjoittelukavereiden kanssa.

Tänään teimme aamupäivän töitä, iltapäivällä saimme opastetun kierroksen Wienin Rathaus'iin. Vaikuttava rakennus, täztzz mzöntää. (en jaksa aina palata korjaamaan y:tä)

Yritän siirtää tähän Luonnontieteellisen museon kuvaa, mutta onpa hidas kone - lukee tikulta kuvaa kuin Iisakin kirkkoa rakentaisi...

Vastailin äsken työposteihin, kurkkasin omat postit, ja aikaa on kulunut 0:42 tuntia = 1,05 € tähän mennessä - ja kuva vaan puksuttaa. Taitaa olla minun Kingston'ini liian nopea tälle vanhalle ronksulle???

494562.jpg

No tulihan se sieltä - vihdoin. Tämännäköisiä pikku taloja on keskusta täynnä : ) Patsaita, historiaa, hevosten vetämiä vaunuja - umpinaisia ja avonaisia. Puistoja ja kukkaistutuksia, paljon paikkoja piknikille:

494569.jpg

Vaikka pitkänäperjantaina on aamupäivä töitä, vielä tännekin ehtii iltapäiväksi. Ja pääsiäisen jälkeen menen sitten Hallinnon alan ammatillisen oppilaitoksen kansliaan töihin kolmeksi viikoksi.